Nytt år - 2018

Gott nytt år på er!!! Har varit väldigt frånvarande på bloggen eftersom att jag inte riktigt har haft någon motivation till att skriva. Ska försöka ändra på detta nu är det ät nytt år och allt såntdär. Saknar att skriva här faktiskt. Jag kan inte lova ett inlägg varje dag men jag ska försöka skriva så mycket jag kan. Vill inte riktigt pressa mig själv till någonting. 
 
Tänkte sammanfatta 2017 lite, kankse kan vara kul att läsa. 
 
2017 har både varit ett riktigt bra år och ett riktigt dåligt år. Har skrattat mycket detta år, men det har även runnit många tårar nerför kinden. Sommaren var helt underbar. Spenderade väldigt mycket tid med en kille som jag verkligen tyckte om, heeelt sjukt vad jag var glad jag var denna period. Tyckte om honom så himla mycket och allt var bara som en saga. Tyvärr finns det en baksida med sånt, när det inte riktigt blir som man har tänkt sig. Det var en ganska mörk period i mitt liv. Hände mycket på en och samma gång. Det kändes som marken bara försvann under mig. Som tur är har jag världens bästa kompisar som hjälpte mig under denna period, vad hade jag liksom annars gjort? Är iallafall väldigt tacksam att jag fick en sån bra period i somras. Sommaren har varit underbar på flera olika sätt. Yran, wheels, vännäsdagarna, motorveckan osv och självklart alla sena sommarkvällar med världens bästa människor. När hösten kom och skolan började blev stressen över skolan osv osv alldeles för mycket och jag mådde inte alls bra. Blev en del strul med kompisar. Man förlorar vänner som man trodde aldrig skulle försvinna ur ens liv. Som tur är är den perioden över nu. Jag har äntligen börjat få tillbaks kontroll över mitt liv. Är riktigt taggad på ett nytt år. Bara lämna all skit som hände 2017 och få börja om på nytt. 2018 blir som man gör det till. Om man intalar sig själv att det kommer bli ett skitår så kommer det att bli det också. Istället ska man tänka att det ska bli det bästa året hitills. Det gör jag iallafall!
 
Har väldigt mycket bilder från detta året men jag har bara valt ut några random. Annars skulle det bli aaaaldelles för många!
 
 
 
 
#1 - Alice Lindström

Härliga bilder!

#2 - NATALIA

Så himla fina bilder!

#3 - MALINDENISE

Roliga bilder! :D Önskar dig en fortsatt fin dag. Kram

#4 - Julia

Vilka härliga bilder! :)

#5 - emelie andersson

Jag tycker också att 2017 har varit ett år med blandade känslor. Mycket glädje men också mycket tårar och känslor :)

#6 - Moa Simborn

Fina du !