Babypuder som löspuder - tips

Jag har aldrig riktigt lagt pengar på puder eftersom att det är så himla dyrt. Så på senaste tiden när mitt puder tog slut sket jag i det och helt enkelt använde inte puder. Men för ett tag sedan tipsade en kompis mig om att man kunde använda babypuder som löspuder.
Och jag ska vara ärlig och säga att jag trodde inte alls att det skulle funka eller bli bra överhuvudtaget MEN när jag testade blev jag glatt överraskad! Jag brukar låta det sitta på under ögonen och på lite sånna ställen där jag vill att det ska bli extra ljust medans jag fyller i ögonbrynen, sen borstar jag bort det och sveper över med lite puder i hela ansiktet så det inte ska vara kladdigt och äckligt någonstans. Och det håller fakstikt hela dagen! Enligt mig är detta ett sjukt bra tips eftersom det kostar kring 30 spänn. Huuuur bra? 
 
Kan dock inte säga någonting om det är bra för ansiktet eller inte. Vissa säger att det är farligt osv osv men jag är inte insatt i det så jag sa inte utala mig om det. 
 
Men om ni inte har råd eller vill slösa pengar på ett svindyrt löspuder tycker jag verkligen att ni iallafall ska testa detta, tror inte att ni kommer bli besvikna! Jag har aldrig haft ett riktgit löspuder så jag inte jämföra med ett sådant men enligt mig funkar det somsagt superbra. 
 
Är så himla duktig så har råkat raderat mina egna bilder så de får bli en bild jag hittat på google.. Är man duktig så är man haha :)
 
 
#1 - elin

Bra tips!<3

#2 - Netti Starby

Jag har svårt att tro att det ska vara farligt eftersom pudret används på bebisar. Bra tips! :-D Kramis

#3 - FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Bra tips:)

#4 - Gabriella

Åh så bra tips!!

#5 - Jonna Elb

Jätte bra tips!

#6 - Julia Svensson

Åh så bra tips

#7 - MALIN

Vilket bra tips! Grymt! Kram

#8 - MALINDENISE

Superbra tips!

#9 - MALINDENISE

Superbra tips!

#10 - Julia Svensson

Åh så bra tips!