Lördag 27 maj

Men tjenare! Det var ett jävla bra tag sen, haha. Har inte haft någon särsilld anledning till att inte skriva utan det har bara blivit så helt enkelt. Just nu i skrivande stund börjar jag få ett litet sug efter att skriva igen, jag får väll hoppas att det håller i sig ;) 
 
Livet rullar väll på som vanligt. Det har inte hänt så jättemycket sen jag skrev sist faktsikt. Har vart me kompisar, varit i skolan, de är typ de ända jag gjort. Juste har beställt en biljett till brännbollsyran ocså faktikst. Dock så är den bara till fredagen och det såg inte ut och vara så jätte roliga artister på fredagen men eftersom att det passade mycket bättre för Elina att gå på fredagen (hon fyller år på torsdagen, asså dagen innan och då ska dom ha nån slätsak på lördagen) så får man anpassa sig efter det. Det blir säkert roligt ändå även fast artiksterna vi ville se är på lördagen. 
 
Ska även försöka ta tag i skolarbetet nu innan betygen börjar sättas. Har egentligen jätte många uppgifter som ska skrivas och lämnas in men jag måste prioritera det viktigaste först, och det är biologi. Det är det ända som just nu är underkänt men sen så är det flera andra ämnen som behöver en viss upgift klar för att uppnå målen. Jag ska försöka göra så gott jag kan åt dedär. Blir sjuukt stressad för när jag går ut nian vill jag ha bra betyg, vilket jag verkligen inte har just nu. Men man får ju samtidigt skylla sig själv att man har satt sig själv i den sitsen. Därför kanske det inte är så smart att tänka ''de löser sig sjäkert'', ''vem bryr sig'' och så, för de blir bara såhär i slutändan, haha '':)'' .
 
Ikväll har jag inga planer, hade först tänkt att ta moppen en sväng till Elina men så verkar det inte bli. Får plugga och äta choklad eller nåt istället. Får försöka ha roligare nästa helg.
Jajaaa nu ska jag äta middag så hadeee :)