Påsklov

Dålig uppdatering, i know. Ska försöka att bli lite bättre på att skriva inlägg, men somsagt så skriver jag bara när jag känner för det. 
Idag är det lördag och i torsdags fick vi påsklov. Känns hur skönt som helst att slippa skolan. Det ända som känns mindre skönt är att jag har väldigt mycket plugg och restuppgifter som jag ska ta tag i innan det är dags att få betyg. Har tänkt att ta tag i det över lovet så jag verkligen får det gjort. Känns riktigt surt att behöv sitta med skoluppgifter på ett lov men jag får ju egentligen skylla mig själv att jag har satt mig själv i den sitsen. Ska verkligen försöka på godkännt i alla ämnen denna termin. 
 
Idag ska jag ta mig ut och springa och annars har jag inga speciella planer. Måste faktiskt säga att jag har blivit bättre på att springa osv vilket känns skönt. Ska verkligen försöka hålla i det! 
Ser ni någon föränfring med mitt hår? Har faktiskt klippt av 1 dm av de vilket var välbehövligt med tanke på hur otroligt slitet det var innan. Om jag drog igenom topparna så gick topparna av, så illa va det. Så nu ska jag försöka att använda så lite värme på det som möjligt så jag kan spara ut till dedär långa håret jag vill ha. Det ser dock lite längre ut på bilden än i verklighetet men :)