Onsdag

Denna dagen har inte varit dålig, men ändå inte bra. Det har vart förbannat seegt om jag ska vara ärlig, fast det finns värre dagar i veckan. Dagen började med att jag som vanligt fick stressa upp från sängen för att hinna med att sminka mig osv inför skolan. Råkar alltid försova mig, börjar bli en vana nu hehe. Första lektionen för dagen var lagpass. Jag passade på att plugga inför fysikprovet jag har imorgon, och andra passet gjorde jag en svenska uppgift. Sen hade vi svenska och då gick jag, Elina och Alva till ett grupprum och jobbade istället. Såå mycket skönare att sitta i ett grupprum istället för ett knäpptyst klassrum! Till lunch var det fiskburgare. Det är inte alls äckligt men var verkligen inte sugen på det idag så så mycket lunch blev det inte för min del. 
 
Efter lunch hade vi fysik. idrott och till sist SO. På idrotten hade vi styrketräning. Saaatan va jobbigt det var. Är väldigt stolt över mig själv faktikst haha. Tycker jag fick mycket gjort på idrottslektionen med tanke på hur det brukar se ut. 
 
Nu ikväll ska jag plugga fysik. Dock glömde jag fysikböckerna hemma (som vanligt) men jag vet vad jag behöver kunna så borde ju kunna googla mig fram till nånting iaf haha. 
 
Har inga bilder från dagen så det får bli nån gammal bild hehe