Länge sen sist

Men oj vad länge sen det var jag skrev nånting här! Har ingen speciell anledning varför det har varit dött här i snart en månad utan det bara blev så helt enkelt. Så är det bara ibland helt enkelt. 
 
Sen sist jag skrev har det väll inte hänt sådär jättemycket nytt. Det ända egentlige är att jag faktiskt tog och skaffade mig en epa, eller (a-traktor om man ska vara korrekt) för cirka 2 veckor sen. Har velat ha en sen jag började sjuan ungefär men pengarna har aldrig riktigt funnits där. Men sen kom det då upp en billig audi ombyggd till a-traktor som jag och pappa for och kollade på och sedan blev den min. Kan skriva lite mer om det i något annat inlägg nån gång kanske. Det jag måste göra innan jag kan ut och köra är först och främst att sätta in dubbla växellådor och lite sånna där grejer. Ska börja men det nu i helgen och ska även fixa ljud. Har införskaffat mig basar och slusteg så det ska nog bli bra det :)
 
Gjorde även om rummet på höstlovet. Bytte tapeter, golv, lite lampor och en stol, matta osv. Blev riktigt nöjd faktsikt! Har dock ingen bild just nu och det är för stökigt för att ta en bild nu men kan ta och skaka fram en bild så fort som möjligt haha :) 
 
Annars har det inte hänt nånting typ. Har gjort muntliga nationella i svenska vilket gick helt okej faktiskt. 
 
 
#1 - Matilda Berlin

Åhh vilket underbart år du verkar ha haft!! Kram sötaste <33