Visst ska man sikta högt?

 Hade det inte vart tråkigt om man inte hade drömmar? Om man inte hade nånting att sikta mot? I detta inlägget tänkte jag ta upp saker som jag siktar mot. Ni får jätte gärna lämna en kommentar när ni skriver vad eran största dröm är. Hade vart kul att veta!
 
  • Att gå ut nian med godkänt i alla ämnen och att höja mina betyg. 
Jag gick ut åttan i år med ett F och resten E. Säger inte att det är det är något fel på eller att det är dåliga betyg utan det jag vill komma till är att jag vet att jag kan göra såå mycket bättre. Jag sket i skolan helt fullständigt i åttan. Skulle egentligen fått underkänt i många fler ämnen men på nåt vis så lyckades jag ändå få godkänt. Jag skolkade även en hel del. Jag vill kunna söka till gymnasiet med bra betyg. Jag vill inte va sist av alla med att lämna in en uppgift. Jag vill alltid va väl förbered för ett prov och alltid känna att jag gjort bra ifrån mig. Det kommer bli jobbigt men det kommer vara värt det.
 
  • Att kunna tjäna pengar på att blogga.
Dehär är nog den punkten som jag för mig tror kommer bli absolut svårast. Jag är en som person som kan blogga i en vecka och det går super bra, mn sen nästa vecka vill jag inte ens blogga längre och bara lägger ner. Speciellt när skolan är igång. Att ha en blogg man vill tjäna pengar på tar extremt mycket tid. Har haft sånna blogggar som faktiskt gått riktigt bra för men lagt ner eftersom det har tagit så sjuukt mycket av ens lediga tid. Därför har jag bestämt att på denna bloggen vill jag inte ha en massa måsten utan jag villl ändå kunna känna lugnet. Men somsagt är det som gör att jag lätt lägger ner är eftersom jag lägger timmar på bloggen varje dag vilket kan bli väldigt stressigt när man både har skolan, en häst att ta hand om när man kommer hem. Vi får helt enkelt se hur det går med detta men jag hoppas att jag kommer att få ihop det. 
 
  • Att komma nånstans med Bella
Bella är då min egna c-ponny. Hon heter egentligen BellaDonna (född 2004). Jag köpte henne i Januari 2015 av en tjej nere i Stockholm som en första tävlingsponny. (Innan jag köpte Bella hade jag en egen b-ponny). Allt gick jätte bra. Började hoppträna för en tränare och det såg ljust ut, men sedan ramlade jag av på en hoppträning och fick avsluta kvällen på akuten, och både mitt och Bellas självförtroende bara sjönk till botten och vi har inte lyckats jobba upp det. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill med henne just nu. Jag vill kunna bestämma nånting så jag har en plan att jobba mot. Tiden får helt enkelt se vart det hamnar. 
 
 
#1 - Amanda

Kul att läsa :)

#2 - Sarah

De e bra att ha mål o drömmar :)

#3 - Emelie Andersson.

Så bra punkter! :)