Segaste torsdagen

Börjar bli så jäääävulst less på skolan, vill seriöst bara gråta så fort jag kliver upp och gör mig iordning till skolan. Skriker inombords när jag tänker att det är flera år kvar i skolan, fast gymnasiet blir ju förhoppningsvis rolgare iaf.
 
Idag var de helt vanliga lektioner, inge speciellt. Slutade en stund innan tre då vår vikarie på sista lektionen va chill. De va nån köttgryta till lunch, smakade absolut ingenting menmen. Innan matsalen öppnade gick jag å Elina ner till coop och köpte celsius och lite choklad som vi tog me oss på lektionen efter lunch. Fick sitta i skolans vilorum då alla andra grupprum va upptagna <333 de va faktisk ganska mysigt! 
 
Nu ska jag göra massa AM kort frågor, kändes drygt men de måste ju göras!
 

Onsdaaag

Hallåååå

Nu var denna onsdag avklarad, lätt jobbigaste dagen i skolan på veckan. Inga jäkla raster och bara massa jobbiga långa lektioner. Känns skönt att de börjar närma sig helg iaf! Hade dessutom matteprov idag, kändes verkligen inge bra. Matte är inte min starka sida om man säger så haha. Ska skriva andra delen imorn så får hoppas att de går bättre, fast när jag kollade på den delen idag sån den mycke svårare ut men man kan ju alltid hoppas iaf. 
 
Nu ligger jag iaf i sängen och kollar youtube. Vet inte vad jag ska göra ikväll faktiskt, ska till stallet men är oklart om jag ska rida eller bara packa hö osv. Får se! 
 
Nu ska jag försöka göra lite internetfrågor till AM kortet jag snart ska ta så måste lägga lite tid på deee. 
 

Ny blogg!

Hej på er! 
Som ni antagligen fattat har jag nu efter myket om och men skaffat en ny blogg. Har haft säkert tusen bloggar men kände att jag ville börja om på nytt och därför startade jag denna. Kommer skriva om min vardag osv, och kommer också bara skriva när jag känner för de. Vill inte lägga nån press på mig själv att skriva varje varje dag utan kommer helt enkelt skriva när jag orkar och känner för det! 
 
Jag är ialafall en 15-årig tjej som bor utanför Umeå med min familj. Har egen häst, tycker även de är roligt att va me kompisar, haha :) Orkar inte skriva så långt om mig själv då jag inte är sådär jätte intressant.
Hoppas ni vill stanna kvar och läsa! Ni får ju antagligen veta lite mer om mig då, haha ;)