Dagens

Godmorgon! Atm ligger jag halvdöd i sängen och försöker ta mig upp. Är extremt morgon trött hehe ;). Även fast klockan är halv 11 är jag lika trött. Längtar verkligen inte tills skolan börjar och man måste börja kliva upp vid 06.. Hur ska det gå? 

 
Idag ska jag iallafall börja dagen men ett ridpass på Bella. Ska rida henne på ridbanan. Har tänkt att jobba mycket dressyr med henne idag men ändå lägga in ett litet hinder som jag kan skutta lite över. Jag vill verkligen komma igång med hoppningen igen. Ska börja extremt lågt och sen jobba mig sakta men säkert uppåt i höjderna då jag är ganska hopprädd efter mina avramlingar när jag just hoppat haha. Hoppas det kommer gå bra. 
Sen ska jag hem och sminka mig och sånt. Ska nämligen möta upp Elina inne i Vännäs och så ska vi ta bussen in till stan. Jag ska köpa ett par skor har jag tänkt (inte bestämt mig vad jag vill ha då dom jag vill ha är slut men vi får väll se vad jag kommer hem med haha). Sen ska väll vi kolla på kläder osv (standard) men ska nog inte köpa nånting då vi båda är ganska pank hehe. Sen ska vi köpa godis och grejer och börja gå till bion. Vi ska alltså se "Wish Upon", en skräckfilm. Jag är livrädd (!!!) Det blir säkert mysigt. Efter bion tar vi en buss tillbaka till Vännäs och så åker i hem till henne då jag förmodligen ska sova där. 
 
Vad ska ni göra idag? 
 
 

Visst ska man sikta högt?

 Hade det inte vart tråkigt om man inte hade drömmar? Om man inte hade nånting att sikta mot? I detta inlägget tänkte jag ta upp saker som jag siktar mot. Ni får jätte gärna lämna en kommentar när ni skriver vad eran största dröm är. Hade vart kul att veta!
 
  • Att gå ut nian med godkänt i alla ämnen och att höja mina betyg. 
Jag gick ut åttan i år med ett F och resten E. Säger inte att det är det är något fel på eller att det är dåliga betyg utan det jag vill komma till är att jag vet att jag kan göra såå mycket bättre. Jag sket i skolan helt fullständigt i åttan. Skulle egentligen fått underkänt i många fler ämnen men på nåt vis så lyckades jag ändå få godkänt. Jag skolkade även en hel del. Jag vill kunna söka till gymnasiet med bra betyg. Jag vill inte va sist av alla med att lämna in en uppgift. Jag vill alltid va väl förbered för ett prov och alltid känna att jag gjort bra ifrån mig. Det kommer bli jobbigt men det kommer vara värt det.
 
  • Att kunna tjäna pengar på att blogga.
Dehär är nog den punkten som jag för mig tror kommer bli absolut svårast. Jag är en som person som kan blogga i en vecka och det går super bra, mn sen nästa vecka vill jag inte ens blogga längre och bara lägger ner. Speciellt när skolan är igång. Att ha en blogg man vill tjäna pengar på tar extremt mycket tid. Har haft sånna blogggar som faktiskt gått riktigt bra för men lagt ner eftersom det har tagit så sjuukt mycket av ens lediga tid. Därför har jag bestämt att på denna bloggen vill jag inte ha en massa måsten utan jag villl ändå kunna känna lugnet. Men somsagt är det som gör att jag lätt lägger ner är eftersom jag lägger timmar på bloggen varje dag vilket kan bli väldigt stressigt när man både har skolan, en häst att ta hand om när man kommer hem. Vi får helt enkelt se hur det går med detta men jag hoppas att jag kommer att få ihop det. 
 
  • Att komma nånstans med Bella
Bella är då min egna c-ponny. Hon heter egentligen BellaDonna (född 2004). Jag köpte henne i Januari 2015 av en tjej nere i Stockholm som en första tävlingsponny. (Innan jag köpte Bella hade jag en egen b-ponny). Allt gick jätte bra. Började hoppträna för en tränare och det såg ljust ut, men sedan ramlade jag av på en hoppträning och fick avsluta kvällen på akuten, och både mitt och Bellas självförtroende bara sjönk till botten och vi har inte lyckats jobba upp det. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill med henne just nu. Jag vill kunna bestämma nånting så jag har en plan att jobba mot. Tiden får helt enkelt se vart det hamnar. 
 
 

Torsdag

Hoppas alla har en superbra dag! 
 
Jag har ingenting planerat idag förutom att jag ska väll en sväng till stallet för att rida. Bella har fått vila i två dagar nu pga av att tiden inte har funnits där. Det bara blir så ibland. Hoppas hon inte är alltför pigg haha :) Men annars ska jag nog bara ta det lungt så jag inte blir sjuk. Har inte riktigt blivit det än men jag känner att det kan komma. Vill vara frisk på fredag då mina planer är att fara in till stan med Elina. Ska köpa ett par skor (har inte riktigt bestämt vad jag vill ha men ni lär se det) och sedan ska vi se en skräckfilm på bio. Tror filmen hette ''Wish Upon'', ska bli mysigt! 
 
Vad ska ni göra idag?
 
 
 
 

19 juli

Har ni haft en bra dag?
Min dag har varit ganska långtråkig. Kom hem från Alva imorse. Jag och Elina möttes igår så vi körde till ica och köpte massa gott och körde sedan hem till Alva och bara myyste. Det var riktikgt härligt att vi var alla tre igen eftersom det var sjukt länge sen! Senare på natten drog vi ut på en roadtrip haha ;) Körde till alla möjliga ställen kändes det som. Först körde vi till skolan jag och Alva gick på när vi var små. Vi gick där tills vi gick i 4-5an då den sen la ner men det var en byaskola typ mitt ute i ingenstans. Det gick typ 24 elever på hela skolan när vi gick där (lätt världens bästa skola <3). Dock var det sjuukt läskigt när det var mörkt ute då det var exakt som i en skräckfilm. Nä usch jag får rysningar haha. När vi inte vågade vara kvar där for vi vidare in mot centrum och bara körde runt innan vi for hem igen. Det var faktiskt riktigt kul! Sen låg vi bara och skrattade innan vi somnade, kvalitetstid på hög nivå!
Sen när jag vaknade körde jag hem ganska direkt. Sen har jag typ inte gjort nååånting idag. Kändes ganska skönt att bara ta det lungt då det känns som jag håller på att bli förkyld, faaan. Jaja det är sånt livet är. Nu ska jag iallafall försöka kolla på nån film eller nåt tills jag somnar. Hoppas ni har haft en bra dag!